Triatlon-træner: Vi tror på flere medaljer til VM

Triatlonlandstræner Michael Krüger tror på flere danske medaljer, når der er VM om to uger i Frankrig.

Triatlon-træner: Vi tror på flere medaljer til VM

Triatleterne Camilla Pedersen, Martin Jensen og Jens Toft har mulighed for at gentage søndagens EM-bedrifter, når der om to uger er VM på den halve ironmandistance i Frankrig.

Det vurderer landstræner Michael Krüger efter en søndag, hvor det blev til guld til Camilla Pedersen samt sølv og bronze til Martin Jensen og Jens Toft ved EM i Spanien.

- Det bliver sværere til VM, men vi håber, at Camilla har chancen for at kæmpe med guldet. Konkurrencen bliver noget hårdere, men hun har medaljeambitioner.

- Om det bliver til guld, må vi vente og se, siger Michael Krüger.

- Vi havde ikke regnet med, at der var nogen, der kunne true hende til EM.

- Hun havde endda mekaniske problemer med sin cykel og måtte stå af den to gange, så hun var mere suveræn, end tiden indikerer, siger landstræneren om 29-årige Pedersen, der var over seks minutter hurtigere end sin nærmeste konkurrent.

- Herrerne snakker også med om medaljer til VM. Javier Gomez, der vandt EM i dag, er ikke med til VM, så der er en større chance for, at en af dem vinder guld til VM, end der var til EM. Til gengæld er feltet noget bredere til VM.

- Vi tror, at de kan komme i nærheden af medaljer igen, siger landstræneren.

De danske triatleter bliver i Spanien i de kommende dage, inden de i løbet af næste uge bevæger sig mod Frankrig, hvor VM afholdes.

- Kunsten de næsten 14 dage bliver at opretholde formen - både fysisk og mentalt, for vi skal holde det rette spændingsniveau, siger Michael Krüger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.