Tricktyv skulle ikke være gået på kro i Hirtshals - standset af dame med rollator

To gæster og en bartender fik stjålne penge tilbage fra udenlandsk tricktyv, som blev standset af ældre dame med rollator

Charlotte Bøje
Hvis man er tyv, skal man gå en stor bue udenom Pouls Kro i Hirtshals.Privatfoto: Joan Jørgensen
Tyveri 16. maj 2018 15:35 - Opdateret 16. maj 2018 19:32

HIRTSHALS: De var ikke sådan at narre i Hirtshals, da to tricktyve tirsdag forsøgte at snyde sig til penge fra kassen på Pouls Kro i Hirtshals. En ældre dame med rollator fik standset den ene tricktyv.

Tricktyvene var tirsdag eftermiddag gået på værtshuset i Jørgen Fibigers Gade, hvor den ene forsøgte at aflede bartenderen ved at få vekslet penge til spilleautomaten. Samtidig greb den anden ned i kassen og tog et beløb med sedler og mønter.

Det opdagede nogle af de andre kunder, og sammen med bartenderen fik de tilbageholdt tricktyven, oplyser politikommissær Kenneth Ginnerup fra Lokalpoliti i Hjørring.

Det lykkedes folkene i Hirtshals at få størstedelen af pengene retur, inden tricktyvene slap væk.

- Det var endda en ældre dame med rollator, som fik stoppet den ene. Hun rejste sig op og fik fat i ham og tog hans mobiltelefon, fortæller bartender Joan Jørgensen, som dog ikke selv var til stedet tirsdag.

Hun oplyser, at det kun var kvinden med rollatoren, en anden gæst og bartenderen, der fik pengene vristet fra tricktyven, som dermed kun slap af sted med nogle få spillemønter.

- Det var rigtig fint, at det lykkedes folkene på kroen at få pengene tilbage. Men generelt skal man være meget varsom med at lægge sig i mellem i sådan en situation. Man ved jo ikke, hvordan en tyv reagerer, siger Kenneth Ginnerup.

Den tricktyv, som afledte bartenderen, er en mand omkring 50 år, kraftig af bygning og 175 cm høj. Hav beskrives som mellemøstlig af udseende med gråligt hår og grå skægstubbe. Han var desuden usoigneret og iført beskidte cowboybukser og en hvid/grålig beskidt T-shirt.

Den anden tricktyv beskrives som en mand på 25-30 år, 175 cm høj og spinkel af byg. Han var også mellemøstlig af udseende med sort hår, som var redt bagover. Han var i modsætning til den anden glatbarberet og velsoigneret. Han var iført sorte lærredssko, en hvid skjorte og en sort læderjakke.

Hvis der er nogen, der kan hjælpe politiet med yderligere information, så hører de gerne på tlf. 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...