Tricktyv snød svagtseende 92-årig

Mand kom under påskud af, at han skulle tjekke kvindens vandforsyning, men stjal i stedet 1000 kr. fra hende

Helle Møller Larsen
Arkivfoto
Thisted 12. juni 2018 10:09 - Opdateret 12. juni 2018 11:14

THISTED: En 92-årig svagtseende kvinde fik stjålet 1000 kr. i kontanter, da en tricktyv var på spil i hendes hjem i Asylgade mandag mellem kl. 12 til 16. Kvinden har ikke kunnet givet et signalement af den mandlige tricktyv, der kom under påskud af, at han var fra et firma, som skulle tjekke vandforsyningen. Da manden var gået, opdagede hun, at hun manglede 1000 kr. i kontanter.

Politiet modtog ved 18-tiden en anmeldelse om, at en endnu mandlig tricktyv var på spil, men denne gang i Torvegade i Frøstrup hos en 77-årig mand. Forløbet minder en del om det forrige i Asylgade, fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted. Men i Frøstrup spørger den 77-årige beboer om ID efter, han har lukket manden ind. Derefter stikker tricktyven af.

Tricktyven, der var på spil i Frøstrup, beskrives af politiet som asiatisk af udseende, mellem 20 til 25 år, 160 til 165 centimeter høj og almindelig af bygning og brun hudfarve. Derudover talte han dansk med accent og var iført mørk jakke og bukser, hvide kondisko og en grå strikhue.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...