Aalborg

TrivesmedHelle

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helle Pedersen, næstfmd. for partiforeningen i Frederikshavn. - Det går knaldhamrende godt. Vi vejrer morgenluft. Meningsmålingerne er med os, og selv om jeg er lidt ambivalent i forhold til den slags, så er der ingen tvivl om, at det går fremad. Og det er ikke ret meget der skal til, før vi har flertallet. Når regeringens økonomiske tiltag slår igennem, så vågner folk op og siger, at det slet ikke var det, vi ville. - Helle har sammen med de folk der er i ledelsen klaret opgaven til Ug med kryds og slange. Vi - fodfolket - forstår hvad det handler om.

AALBORG:Det er igen sjovt at være socialdemokrat. Glæden og kampviljen nærmest lyste ud af de delegerede, der lørdag og søndag var til kongres i Aalborg. Og alle er enige om, at den nu knap så nye formand, Helle Thorning-Schmidt, klarer sig godt. Diskussionen om, Frank Jensen ville have været en bedre formand, er lagt død. S har én formand, og hende bakker man op om.