Aalborg

TrivesmedHelle

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ole Davidsen, fmd. Socialdemokraterne i Aalborg Vestre Kreds. Der er en god stemning. Du kan mærke begejstringen. Vi kan se i meningsmålingerne at det går i den rigtige retning. Den velfærdsdagsorden vi har sat gør, at den socialdemokratiske politik bliver tydelig for folk. Jeg synes Helle har klaret det rigtig flot, og jeg kan godt lide, at hun nu siger at ”Vi” kan slå Anders Fogh. Jeg tror det har betydning. Ole Davidsen mener, at al den snak om Frank Jensen hører fortiden til. - Det er mit indtryk at alle er opsatte på, at her holder man sammen .

AALBORG:Det er igen sjovt at være socialdemokrat. Glæden og kampviljen nærmest lyste ud af de delegerede, der lørdag og søndag var til kongres i Aalborg. Og alle er enige om, at den nu knap så nye formand, Helle Thorning-Schmidt, klarer sig godt. Diskussionen om, Frank Jensen ville have været en bedre formand, er lagt død. S har én formand, og hende bakker man op om.