Trivselsskole skifter ud

Susanne Dragsbæk Rasmussen afløser Anja Rasmussen, som leder af Ingstrup Trivselsskole

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

INGSTRUP:- Det er jo min baby. Sådan siger Anja Rasmussen, der snart har sin sidste skoledag på Ingstrup Trivselsskole.

Hun lægger ikke skjul på, at det er med vemod, hun lægger sit arbejdsliv på skolen i Ingstrup fra sig for at begynde et nyt arbejdsliv som foreningskonsulent i Vesthimmerlands Kommune.

Men hun glæder sig også, for selvom det har været en fantastisk tid, så er det også hårdt at skulle være med til at starte og stå i spidsen for en friskole, fortæller hun.

- Det har da været sindssygt hårdt nogen gange, men jeg kan jo se, at alt det, jeg gik og tænkte om, hvordan en skole skulle være, det har jeg levet ud. Det er med en kæmpe stolthed, at jeg afleverer en skole, der har tre gange så mange elever, som da vi startede i 2011, et fantastisk personale og fantastiske elever, siger hun.

Hendes afløser er da også kørt i stilling.

Det er 45-årige Susanne Dragsbæk Rasmussen, der er uddannet lærer fra Skaarup Statsseminarium på Fyn med musik og idræt som linjefag.

Susanna Dragsbæk Rasmussen har brugt den sidste måned på at blive sat ind i skolens drift.

Hun er slet ikke i tvivl om, at hun er skræddersyet til stillingen.

- Jeg hørte jo om det her fantastiske sted, og jeg blev også opfordret til at søge. Så jeg tog herop med en ansøgning gemt under jakken, for jeg ville jo lige tjekke ud, om det virkelig var så fantastisk .... og det var det jo, smiler den krøllede fynbo, der trods sin fynske tone har boet i Vendsyssel i store dele af sit liv.

- Rent følelsesmæssigt er det slet ikke svært at komme ind på det her sted. Jeg blev fra starten af grebet af ånden her, værdierne, børnene ikke mindst, siger hun.

Rollen som leder står derfor også ret klart.

- Jeg skal først og fremmest videreføre hjertet her på stedet. Vi har en stor søgning lige nu, og det gør jo selvfølgelig også noget ved den kultur, der præger stedet. Her glæder jeg mig til at være med til sammen med skolens personale at finde ud af, hvordan vi rummer det.

Det administrative er en ny opgave for hende, men det er ikke noget, der bekymrer hende.

- Det har været godt at være her sammen med Anja, så jeg er helt frisk på det administrative. Jeg tror, det er en god blanding for mig med et job, hvor jeg skal tage mig af det administrative dele af dagen og være sammen med børnene andre dele af dagen, siger hun.

I forbindelse med nyansættelsen er der desuden blevet ansat en skolesekretær nogle timer hver uge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.