Vendsyssel FF

Tro på tingene i Vendsyssel FF

Fredagens sejr over Skive var et godt boost for de nordjyske superligaaspiranter

Erik Rasmussen er fortrøsningsfuld forud for de sidste kampe i 1. division. Arkivfoto: Peter Broen

Erik Rasmussen er fortrøsningsfuld forud for de sidste kampe i 1. division. Arkivfoto: Peter Broen

FODBOLD:Fredag aften kom Vendsyssel tilbage på vindersporet i 1. division, da nordjyderne fik 0-2 på udebane mod Skive - Vendsyssels første sejr i fem kampe.

- Først og fremmest var det en vigtig sejr for os rent mentalt. Vi har jo været inde i en halvsvær fase, hvor vi har spillet mange kampe med et meget decimeret hold, både på grund af skader og karantæner, lyder det fra Vendsyssels cheftræner, Erik Rasmussen, der har set sit hold spille tre uafgjorte og tabe en enkelt kamp siden slutningen af marts.

- Derfor var det også vigtigt, ja, nødvendigt for os at få tre point igen, ellers kunne vi nemt være blevet sat lidt af i toppen.

Med sejren holder Vendsyssel sig altså til i toppen af 1. division, og cheftræneren er fortrøstningsfuld forud for de sidste kampe i sæsonen.

- Vi står fint rustet til en meget spændende afslutning. Vi begynder at få folk tilbage fra skade, og det betyder ikke mindst, at vi også kan true mere fra bænken, siger Erik Rasmussen.

- Så vi har en god mulighed, som vi skal gøre alt for at udnytte. Men vi har også været mærket, så derfor passer det os rigtigt fint, at vi nu har en uge, inden vi skal spille igen.

Næste kamp for Vendsyssel er næste lørdag, hvor endnu et bundhold venter, når Braband kommer på besøg i Hjørring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.