Trods nederlag: Masser af ros til Wozniacki

Verdensetteren Serena Williams forventer hård modstand, når Caroline Wozniacki er på den anden side af nettet.

Foto: THOMAS COEX/Scanpix

Foto: THOMAS COEX/Scanpix

Serena Williams blev sat på hårdt arbejde af Caroline Wozniacki i fredagens kvartfinale ved WTA-turneringen Rogers Cup i Montreal. To timer og 41 minutter varede det, før verdens bedste kvindelige tennisspiller kunne forlade den udsolgte centre court som vinder, og efterfølgende var der masser af ros til danskeren.

- Hun gør bare alt rigtigt, siger Williams til WTAs hjemmeside.

- Hun er virkelig hurtig, får returneret mange bolde og hun får dig til at slå det ekstra slag - og så holdt hun sine uprovokerede fejl super lavt i dag. Især når du spiller mod en som Caroline, så ved du, at kampen måske bliver lidt længere end normalt. Du går ind med tanken ”det her kommer ikke til at være rutine”. Du er bare klar.

Tilfreds Wozniacki

Williams, der er seedet til i Montreal at gentage sidste uges sejr i WTA-turneringen i Stanford, tabte første sæt 4-6, men tog så de næste to med cifrene 7-5. I deres interne kampstatistik er Caroline Wozniacki nu bagud 1-7.

- Serena er nummer et i verden, så du forventer, at hun vil være rigtig, rigtig god derude. Du ved, at hun vil serve godt, hun vil angribe dig lige med det samme, hun rammer bolden tidligt - du er klar over, at det bliver en hård fight, siger danskeren.

- Generelt er jeg særdeles tilfreds med min uge. Jeg har spillet noget godt tennis og jeg kan tage en masse positivt med mig. Det er naturligvis altid surt at tabe 7-5 i tredje (sæt), men jeg gjorde alt, hvad jeg kunne og mere kan jeg ikke forlange af mig selv.

Serena Williams møder i semifinalen sin storesøster Venus, der overraskende vandt fredagens anden kvartfinale over den 14.-seedede Carla Suárez Navarro fra Spanien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.