Trods rygter: Niels Frederiksen vil beholde Mikael Uhre

Selv om rygterne svirrer om en vintertransfer for Mikael Uhre, vil Niels Frederiksen gerne beholde topscoreren.

Brøndbys Mikael Uhre har lavet 10 mål i 15 superligakampe i denne sæson.

Brøndbys Mikael Uhre har lavet 10 mål i 15 superligakampe i denne sæson.

HERNING:Topscoreren i Superligaen, Mikael Uhre, tilføjede to scoringer til sin målkonto, da han sammen med Brøndby IF var med til at sænke FC Midtjylland med 2-1 søndag aften.

Målene betyder, at han nu har scoret 29 mål på halvanden sæson, og hvis man skal tro mediet BT.dk, er den formstærke målmager muligvis snart fortid i Superligaen.

Avisen skriver, at Brøndby skulle være villige til at slippe spilleren for 10 millioner kroner, og begge parter er indstillet på et salg.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, fortalte dog efter kampen mod FCM, at han og klubben gerne vil beholde sin topscorer. Og Frederiksen roste i samme ombæring Uhre for de to mål.

- Mikael (Uhre, red.) er en vigtig spiller for os. Han er vores ubestridte topscorer, så han betyder meget.

- Jeg vil rigtig gerne beholde ham, og det tror jeg også, at hele klubben vil. Nu må vi se, hvad der sker. Foreløbigt har han kontrakt et år endnu.

- De første 30 minutter i kampen så vi ham ikke. Der var han helt væk. 10 minutter senere havde han scoret to fantastiske mål, og det er det, han kan. Han er så super skarp, når han får muligheden, siger Niels Frederiksen.

Cheftræneren tilføjede også, at klubben før har prøvet at erstatte vigtige spillere med succes.

- Når vi mister en spiller, så er der en anden, der spiller. Vi har efterhånden vist, at vi kan få andre ind, der kan præstere, når vi mister en spiller, siger cheftræneren.

Hovedpersonen selv ville helst fokusere på, at han stadig er at finde i Brøndby, og at det er hans agent, der fokuserer på transfers.

- Lige nu er jeg i Brøndby, og det er det, jeg fokuserer på. Jeg lader min agent om alt det med transfers. Rygterne er bare støj og larm, og vi er stadig i november.

- Jeg prøver at slappe af, og jeg vil kun høre om noget, hvis jeg nærmest skal sætte mig på en flyver.

- Jeg bruger kun kræfter på at spille fodbold, og det går heldigvis rigtig godt lige nu, siger 27-årige Mikael Uhre med et smil.

Topscoreren i Superligaen fortalte dog, at han gerne vil til udlandet på et tidspunkt. Det skal dog være det rigtige sted, da han er glad for at være i Brøndby.

- Jeg håber, at jeg kommer til udlandet på et tidspunkt. Hvornår det bliver, det må vi se.

- Jeg har drømme og ambitioner. Det skal være den rigtige pakke. Fodbold er nogle gange tilfældigheder, og det er svært at lægge en plan.

- Jeg elsker at være i Brøndby. Klubben står mig meget nært, og det vil den altid gøre, siger Mikael Uhre.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.