Troels Bech efter 1-1 mod FCM: Ikke helt tilfreds

Selvom OB også kunne have tabt, ville Troels Bech gerne have haft alle tre point mod FC Midtjylland.

Troels Bech efter 1-1 mod FCM: Ikke helt tilfreds

OB brød med 1-1-resultatet mod FC Midtjylland deres negative stime på tre kampe i streg med nederlag på kontoen.

Og selvom det nemt kunne være blevet til det fjerde i træk, var OB-træner Troels Bech alligevel skuffet over, at det ikke blev til en sejr til fynboerne.

- Helt tilfreds er jeg alligevel heller ikke, for vi spillede en fornøjelig kamp. Jeg synes, vi ligesom de sidste tre kampe nåede op 50-55 gode minutter i kampen, og i dag var det nok til et point, siger han.

OB er med det ene point stadig kun lige over stregen, hvor FC København og FC Nordsjælland ligger under. Alligevel tror Troels Bech ikke på, at OB bliver en del af bundkampen.

- Jeg synes, at i en så lige tabel, som det er lige nu, er det svært lade den aktuelle placering være den eneste retningslinje. Jeg vil hellere kigge på, hvad der i kampene viser, om vi besøger os den ene eller anden vej, siger han og fortsætter:

- Når jeg kigger tilbage, er der flere kampe, hvor vi får for lidt point ud af vores indsats, og derfor tror jeg også, vi kan rykke os fremover, siger han.

OB’s niveau har i denne sæson været meget svingende, og en del af årsager skal ifølge Bech findes den store udskiftning, OB-truppen har været igennem de seneste par år.

- Jeg tror, det hænger sammen med, vi har skiftet meget ud i truppen. Det har vi gjort med åbne øjne og lukket pengepung for at være lidt ansvarlige på den del.

- Vi har sagt farvel til mange i løbet af de sidste tre transfervinduer. Jeg tror måske, det kan være en af de faktorer, der for vores vedkommende gør, at vi også svinger, siger han.

OB skal i næste spillerunde en tur til Blue Water Arena, hvor formstærke Esbjerg venter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst