Troels Bech: Små ting skubber til læsset

OB-træner Troels Bech erkender, at ikke meget går OB's vej, efter at en lige kamp i Farum blev tabt 1-4.

Troels Bech: Små ting skubber til læsset

For sjette gang i træk formåede OB ikke at vinde, da det fredag aften blev til et 1-4-nederlag til FC Nordsjælland. Kampen vippede længe, men i den sidste halve time trak hjemmeholdet fra.

OB havde en stor chance for at bringe sig på 2-1 omkring et kvarter inde i anden halvleg, men Marcus Pedersen kom for sent på et indlæg, og i stedet bragte FCN sig foran.

- Nogle gange er det små ting, der skubber til læsset. Et hold i modgang skal bruge den scoring, vi var meget tæt på. Men når de så fik det besynderlige mål til 2-1, vækkes åh nej-tankerne til live, siger Troels Bech.

- De fik derefter et flot mål til 3-1, og så skal man eddermame være gjort af noget ekstraordinært stærkt, hvis man som et hold i modgang skal rejse sig, forklarer han.

OB-træneren så flere situationer i kampen, hvor fynboernes angribere blev vinket offside. Ikke alle kendelser var - ifølge Bech - korrekte.

- Vi blev vinket offside utroligt mange gange, i meget gunstige positioner. Og jeg er helt sikker på, at han har haft ret næsten alle gangene. I hvert fald de fleste, siger Bech.

Han erkender, at der skal mere til, hvis OB skal hente sejre i sæsonens sidste to kampe.

- Det er den tredjesidste præstation, og vi skal blive bedre i de sidste to, hvis vi skal vinde. Men jeg så en helhjertet indsats fra OB, og det kvitterede vores publikum også for.

- Det var en energi-kamp for os, og vi gik højt op for at se, om vi kunne skubbe det i vores retning, siger Bech.

OB er seks point over stregen i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.