Sæby

Troels Kløvedal blev overrasket

Han fik en model af Nordkaperen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det øjeblik, hvor Troels Kløvedal opdager, at foredragsaftenen bliver en af de særlige. Foto: Bent Bach

SÆBY:Da Troels Kløvedal fredag holdt foredrag på Franks i Sæby om sit liv på verdenshavene, skete noget uventet. For pludselig kom der en model ”sejlende” af hans eget skib Nordkaperen.

Ole Menne havde taget turen fra Aalborg for at overrække Kløvedal modellen og kunne se, hvor glad Troels Kløvedal blev for gaven.

Modelskibsbyggeren Ole Menne fortæller, at Troels Kløvedal i påsken havde inviteret ham ned til Ebeltoft, hvor Nordkaperen lå. Under besøget blev der taget masser af billeder af originalen, så Ole Menne havde de rigtige mål og proportioner. Derefter tog han hjem og brugte et par måneder på at bygge to modeller af Nordkaperen. En til sig selv og en til Troels Kløvedal.

- Når jeg bygger modellerne er 90 procent af materialerne genbrug, og jeg har også foræret Troels Kløvedal en model af et af søværnets skibe Thyra, fordi han har sejlet med netop Thyra, siger Ole Menne.

At det netop blev Sæby den overraskende overrækkelse fandt sted, skyldes at det var tættere på Aalborg end Ebeltoft.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst