Troels Lunds sekretær hørte ingen ministersnak om skattesag

Trods en placering i forkontoret uden for Troels Lund Poulsens kontor, så hørte ministersekretær ikke om sag.

7. februar 2013 11:16 - Opdateret 7. februar 2013 11:18

Troels Lunds sekretær hørte ingen ministersnak om skattesag

Skattesagskommissionen fik ikke fældende beviser ud af afhøringen af den ene af daværende skatteminister Troels Lund Poulsens sekretærer.

Camilla Lau Baymler fortalte Skattesagskommissionen, at hun ikke har lagt mærke til, at statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag blev diskuteret i Skatteministeriet i sommermånederne 2010.

Som HK-sekretær med ansvar for Troels Lund Poulsens sekretær havde Camilla Lau Baymler sin arbejdsplads i forkontoret foran Troels Lund Poulsens kontor og tæt på departementschef Peter Lofts kontor og særlig rådgiver Peter Arnfeldts kontor.

Men trods den placering har hun ikke hørt samtaler mellem de tre centrale personer i skattesagen.

Har du hørt departementchef Peter Loft og ministeren tale om sagen i forkontoret?, ville kommissionens udspørger Lars Kjeldsen vide.

- Nej, det kan jeg ikke huske, lød det flere gange fra Camilla Lau Baymler.

Hun fortalte kommissionen, at hun var bevidst om, at sagen blev behandlet i Skat, men at "det har nok ligeså meget været igennem medierne, at jeg har været orienteret om det".

Har du hørt nogen i Skatteministeriet tale om Stephen Kinnocks seksualitet ville udspørger Lars Kjeldsen også vide.

- Nej, det har jeg ikke hørt noget om i forkontoret eller andre steder, siger Camilla Lau Baymler.

Hun fortalte kommissionen, at hun ved et tilfælde havde gemt flere dokumenter fra Peter Lofts computer i en mappe på forkontorets server, da hun skulle hjælpe ham med at skifte til en ny computer.

Selve papirene med afgørelsen af skattesagen har Camilla Lau Baymler ikke fået indsigt i. De blev opbevaret i en af ministersekretærernes skabe, lød det.

Skattesagskommissionen fortsætter torsdag med at udspørge daværende juridisk direktør i Skatteministeriet, Birgitte Christensen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...