Brønderslev

Trofasthed belønnet

To ildsjæle udnævnt til æresmedlemmer

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Karsten Frederiksen flankeret af Poul Holm-Christiansen (t.v.) og Harald C.R. Thomsen.

BRØNDERSLEV:Patienterne på Brønderslev Rehabiliteringscenter har været på den årlige tur i Hedelund Rhododendronpark. Det er Støtteforeningen for Brønderslev Lokalsygehus, der har taget initiativ til turen.

-Turen gennemføres lige nu, hvor parken står i sit flotteste skrud, siger fungerende formand for støtteforeningen, Karsten Frederiksen.

Karsten Frederiksen kunne oplyse, at borgmester Lene Hansen er vært for arrangementet på Restaurant Hedelund. Her underholdt Lions-orkestret med musik, og der var også en del fællessange.

Borgmester Lene Hansen konstaterede, at det er en god tradition med arrangementet, som hun deltog i for fjerde gang.

- Vi skylder de mange personer, der yder en stor indsats tak.

Lene Hansen fremhævede også den enorme indsats, der udføres på Brønderslev Rehabiliteringscenter. Karsten Frederiksen udnævnte to æresmedlemmer i Støtteforeningen for Brønderslev Lokalsygehus, nemlig tidligere papirhandler Harald C.R. Thomsen og tidligere dommer Poul Holm-Christiansen.

-Begge har ydet en enorm indsats for Brønderslev Sygehus, siden kampen for sygehuset i 1989, oplyste Karsten Frederiksen. Siden har de fortsat benyttet enhver lejlighed til at tale sygehusets sag.

Karsten Frederiksen kaldte deres indsats for uegennyttig og af stor betydning. Begge trådte ud af bestyrelsen på generalforsamlingen tidligere på året, men de er fortsat kommitterede til bestyrelsen. Det vil sige, at de deltager i arrangementer på sygehuset.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.