Truede med en knust flaske: Nu skal han i fængsel

To røveriforsøg endte med at koste en 24-årig seks måneders fængsel

Arkivfoto.

Arkivfoto.

AALBORG:En 24-årig mand er onsdag blevet idømt seks måneders ubetinget fængsel for røveriforsøg af Retten i Aalborg.

I starten af juli sidste år kom den 24-årige gående hjem fra en fest igennem Aalborg midtby med en flaske i hånden.

Det var ikke planlagt på forhånd, men idet han gik hjemad bestemte den 24-årige sig for, at han ville forsøge at røve sig til nogle penge.

Den 24-årige forklarede i retten, at han dengang var et presset sted i sit liv, og at han havde problemer økonomisk.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Eva Madsen.

Omkring midnatstid mødte han en 53-årig mand, og den 24-årige forsøgte at røve ham på åben gade. Flasken, som han havde i hånden, var knust, og den 24-årige holdt den op til hovedet af den 53-årige for at tvinge ham til at udlevere penge. Det lykkedes ikke, da den 53-årige formåede at løbe væk.

Men den 24-årige havde ikke givet op endnu. Han mødte en 28-årig mand og forsøgte igen at bruge flasken til at tilegne sig penge.

Den 24-årige truede den 28-årige og holdt flasken hen imod ham. Det gik hurtigt op for den 24-årige, at manden ikke forstod hvad han sagde. I stedet slog han over i engelsk, og fortalte den 28-årige, at han ville slå ham ihjel.

Heldigvis opdagede en mand, der arbejdede som vagt i Aalborg midtby, hvad der var ved at ske. Han fik tilbageholdt den 24-årige, indtil politiet nåede frem.

Før retsmødet havde den 24-årige nægtet sig skyldig, men da han kom for Retten i Aalborg, erkendte han, hvad han havde gjort, og modtog dommen på de seks måneders ubetinget fængsel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.