Holstebro

Truede med kødøkse - blev fanget i et skab

Cigarettyv fremstilles i grundlovsforhør

Arkivfoto

Arkivfoto

HOLSTEBRO:Ved at true med en kødøkse, som han flere gange slog i disken, lykkedes det søndag morgen en ung mand at få udleveret nogle kartoner cigaretter på en tankstation i Bækmarksbro vest for Holstebro.

Imidlertid nåede han ikke at ryge en eneste af cigaretterne, fordi politiet takket være en lokal betjent med det samme kom på sporet af røveren og anholdt ham.

I et grundlovsforhør søndag vil politiet have varetægtsfængslet den nu røverisigtede mand, der er 24 år og fra lokalområdet, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Cigaretter i tørretumbleren

Det var søndag morgen kort før klokken syv, at den unge mand kom ind i tankens kiosk og opførte sig truende over for ekspedienten med kødøksen, så han fik udleveret cigaretter, som han stak af med.

En betjent med lokalkendskab rettede straks søgelyset mod den 24-årige, og en politipatrulje, der blev sendt hjem til ham, fandt cigaretterne fra røveriet gemt i tørretumbleren, mens manden selv havde gemt sig i et skab ved siden af.

Mistanken mod manden er yderligere forstærket af, at politihunde har kunnet følge hans spor fra tankstationen til hjemmet, og af at hans maskering og kødøksen er blevet fundet langs hans rute.

Den 24-årige vil komme for en dommer i Retten i Holstebro søndag eftermiddag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.