Udland

Trump åbner en ny front mod Hillary: Bills sexaffærer

Rasende Trump svarer igen på anklager om at have mishandlet skønhedsdronning med angreb på Clinton-parret.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

BILL CLINTON MONICA LEWINSKY OMFAVNER CNN LEWINSKY-SAGEN Foto: Scanpix/Afp

Den republikanske præsidentkandidat Donald Trump åbner en ny front i kampen mod sin demokratiske rival, Hillary Clinton: Hendes ægteskab med Bill Clinton og hans sexaffærer.

Det bebuder Trump i et interview til avisen New York Times lørdag.

- Hillary Clinton har været gift med den største kvindekrænker i den politiske historie, siger han.

Trump har de seneste dage været i strid modvind. Clinton har beskyldt ham for at have kanøflet en tidligere latinamerikansk skønhedsdronning, Alicia Machado, som arbejdede for Trump i sidste halvdel af 1990'erne.

Han angreb hende for at være for tyk og omtalte hende som Miss Piggy. Clinton brugte under den første tv-debat mellem præsidentkandidaterne Machado som eksempel på, hvordan Trump behandler kvinder.

Ifølge amerikanske medier har det gjort Trump rasende. Han henviste fredag til en sexvideo, som Machado angiveligt skulle være med i.

Til New York Times siger han, at Clinton forsøgte "at omdanne denne unge dame til en pigespejder, mens hun i virkeligheden er det stik modsatte".

Derfor truer han nu med at angribe Hillary Clinton med hendes mand Bill.

- Hun er beskidt, men jeg kan være endnu mere beskidt, end hun nogensinde har været, lover han.

Det er kendt, at Bill Clinton, inden han blev præsident i 1993, havde et flerårigt forhold uden for ægteskabet til modellen og skuespilleren Gennifer Flowers.

Siden kom den berygtede sag med praktikanten i Det Hvide Hus Monica Lewinsky. Clinton havde et seksuelt forhold til hende, og han måtte - med held - forsvare sig ved en rigsretssag om sin ageren i sagen.

- Hillary var den, som gjorde det muligt, og hun angreb bagefter kvinderne, som Bill Clinton behandlede dårligt, siger Trump.

- Jeg mener, det er et alvorligt problem for dem, og det er noget, som jeg overvejer at tale om i den nære fremtid, advarer han.

Det lyder som om, Trump er "gået fra forstanden", skriver Hillary Clinton i et tweet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.