Trump: Jeg betalte millioner i skat i 2016 og 2017

Trump modsiger historie i The New York Times og fortæller, at han mod eget ønske har betalt millioner i skat.

I nattens tv-debat mellem de to præsidentkandidater blev Donald Trump ved med at afbryde både Joe Biden og moderatoren Chris Wallace.

I nattens tv-debat mellem de to præsidentkandidater blev Donald Trump ved med at afbryde både Joe Biden og moderatoren Chris Wallace.

CLEVELAND:Da tv-debatten mellem præsidentkandidaterne Donald Trump og Joe Biden drejer hen på emnet økonomi, bliver præsidenten spurgt til sine skatteforhold.

Her påstår Trump, at han har betalt "millioner af dollar" i skat i både 2016 og 2017.

Tidligere i denne uge bragte The New York Times en artikel, der beskriver, hvordan Trump kun betalte 750 dollar i føderal indkomstskat i både 2016 og 2017, efter at han i en årrække havde meldt om store tab i sine forretningsaktiviteter.

Trump siger, at han betalte "millioner af dollar" i skat i de pågældende år, men fortæller, at han samtidig udnyttede skattereglerne, fordi han som ejendomsudvikler "ikke ønsker at betale skat".

Det er tydeligt, at Joe Biden har skruet bissen på, efter at han gang på gang bliver afbrudt af Donald Trump, når han forsøger at svare på moderator Chris Wallaces spørgsmål.

Da Trump siger, at han har udrettet mere i løbet af sine 47 måneder som præsident, end Biden har gjort i løbet af sine 47 år i et offentligt embede, slår Biden tilbage:

- Du er den værste præsident, USA nogensinde har haft, siger han.

Da diskussionen falder på Joe Bidens søn, Hunter Biden, og dennes tidligere rolle som bestyrelsesmedlem i et ukrainsk gasselskab, forårsager det noget nær komplet kaos på scenen.

Trump skælder Biden voldsomt ud og bliver ved med at afbryde, mens Biden forsøger at forsvare sig.

- Han vil ikke have mig til at svare, fordi han ved, at jeg har sandheden, siger Joe Biden om Donald Trump.

Hunter Biden arbejdede for det ukrainske gasselskab Burisma, mens hans far var vicepræsident under Barack Obama.

Hunter Bidens rolle har tidligere været under angreb og er blevet kaldt korrupt af Donald Trump og andre republikanere i Kongressen. Der er endnu ingen beviser, der har kunnet bakke den påstand op.

Både Hunter og Joe Biden har afvist, at de har gjort noget galt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.