Tryg fik milliardoverskud i 2012

Forsikringskoncernen Tryg fik milliardoverskud og lover, at kunderne slipper for prisstigninger i 2013.

Tryg fik milliardoverskud i 2012

Forsikringskoncernen Tryg kom ud af 2012 med et resultat før skat på tre milliarder kroner mod 1,6 milliarder kroner i 2011. Det viser koncernens årsregnskab.

Resultatet er blandt andet hjulpet på vej af mildt vejr i det forgangne år.

- Resultatet viser med tydelighed en fortsat fremgang i forsikringsforretningen, og at vi er på rette vej i forhold til vores målsætninger. I 2012 blev vi hjulpet af et godt investeringsresultat samt få vejrrelaterede skader.

Det siger Trygs koncernchef, Morten Hübbe.

- Vi kan ikke forvente, at de kommende år vil give os lige så gode vilkår, og derfor skal effektiviseringstiltag sikre, at vi også kan levere gode resultater i de mere udfordrende år, tilføjer han.

Tryg lagde an til massive besparelser i 2012, der skal skære ned på omkostninger og skadeudgifter med en milliard kroner frem mod 2015.

- Det er i høj grad besparelserne, der skal sikre, at vi også i fremtiden kan levere gode resultater samt tryghed og værdi for vores kunder.

- Vi har tilpasset priserne til det nye skadebillede, så vi forventer ikke generelle prisstigninger i de kommende år, når man ser bort fra inflationen, siger Morten Hübbe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.