TTH Holstebro indleder slutspil med sejr over Skjern

TTH Holstebro var bedst, da holdet vandt over Skjern i den første kamp i slutspillet i herrernes håndboldliga.

TTH Holstebros keeper Sebastian Frandsen stod med en redningsprocent på 30, da holdet lørdag vandt sin første kamp i slutspillet.

TTH Holstebros keeper Sebastian Frandsen stod med en redningsprocent på 30, da holdet lørdag vandt sin første kamp i slutspillet.

KOLDING:TTH Holstebro tog lørdag en vigtig sejr, da slutspillet i herrernes håndboldliga blev indledt.

Klubben skal sandsynligvis kæmpe mod Skjern om en plads i semifinalen, og netop Skjern blev på udebane besejret 33-27.

Det betyder, at TTH Holstebro, der sluttede på tredjepladsen i grundspillet og havde et enkelt point med videre i slutspillet, nu topper gruppe 2.

Det kan dog ændre sig igen, når Aalborg Håndbold, der fik to point med til slutspillet, søndag spiller sin første kamp mod gruppens sidste hold, Skanderborg.

Skjern fik ikke point med videre til slutspillet, og med nederlaget lørdag ser det svært ud for klubben at nå semifinalen.

Klubben har været svær at blive klog på i denne sæson, og holdets svingende præstationer kom også til udtryk lørdag.

Her var både gode aktioner og hovedløse fejl, mens et mere stabilt TTH-mandskab kunne gå til pause med en føring på fire mål.

Gæsterne blev især hjulpet på vej af en storspillende Sebastian Frandsen i målet, der endte med en redningsprocent på 30.

I den anden ende viste især fløjspillerne Odin Rikhardsson og Magnus Bramming træfsikkerhed og stod for henholdsvis seks og fem mål.

Skjern fik et lille comeback mod slutningen af kampen, men hullet på måltavlen var blevet for stort.

Der kom dog et skår i glæden over sejren i TTH-lejren. Med otte minutter tilbage af kampen måtte stregspiller Christoffer Cichosz hjælpes fra banen, efter at han fik et vrid i knæet.

I den anden gruppe i slutspillet tog GOG en sikker og forventet sejr på 36-28 over KIF Kolding.

Kolding sluttede grundspillet på ottendepladsen og fik dermed den sidste billet til slutspillet, men der var ikke meget, holdet kunne stille op lørdag mod de stærke fynboer, der førte fra start til slut.

GOG, der vandt grundspillet, fører dermed gruppe 1 med fire point. De øvrige to hold i gruppen er Bjerringbro-Silkeborg og Sønderjyske, der mødes søndag.

I nedrykningsspillet spillede Ribe-Esbjerg og Lemvig-Thyborøn lørdag uafgjort 32-32.

Spændingen er dog taget ud af nedrykningskampen, efter at Århus Håndbold er blevet begæret konkurs og taget ud af ligningen. Dermed er der ingen hold fra nedrykningsspillet, der kan rykke ned.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.