TTH Holstebro løbet over ende af portugisere i CL

De danske sølvvindere måtte rejse hjem fra Portugal uden point i det andet gruppeopgør i Champions League.

Ligahåndbold herrer: Team Tvis Holstebro mod Århus Håndbold. Foto: Scanpix/Morten Stricker

Ligahåndbold herrer: Team Tvis Holstebro mod Århus Håndbold. Foto: Scanpix/Morten Stricker

Få minutter før slutfløjt lå det til et dansk point, men så smuldrede det hele for TTH Holstebro, og portugisiske ABC Braga vandt 32-27.

Dermed var der ingen point til TTH's håndboldherrer i klubbens andet opgør i gruppe D i Champions League, hvor TTH nu har et enkelt point efter to kampe.

Med fem minutter igen var stillingen 26-26, efter at TTH havde halset efter i store dele af kampen, men mod slutningen haglede de portugisiske scoringer ind.

De danske sølvvindere kom ellers fint fra start og bragte sig foran 2-0 ved Jonas Søgaard Porup, men herefter sad portugiserne på spillet og var både foran 7-4 og 8-5.

Efter et kvarter fik gæsterne udlignet til 9-9 ved Magnus Bramming i opgøret, hvor TTH-cheftræner Patrick Westerholm på forhånd havde forventet mange scoringer.

Baggrunden var TTH's første kamp i gruppen, hvor det blev 32-32 i hjemmekampen mod rumænske Dinamo Bukarest, mens portugiserne i deres første gruppeopgør tabte 31-33 til tyrkiske Besiktas.

TTH's Vignir Svavarsson fik sin anden tominutters udvisning efter 18 minutters spil, og TTH bragte sig efterfølgende foran 11-10.

Det var stolpe ud for danskerne i flere situationer i denne fase, og i stedet for et øget dansk forspring fik hjemmeholdet kontakt og gik til pausen foran 16-14.

Ganske sigende misbrugte TTH to muligheder i begyndelsen af anden halvleg, og portugiserne, som hele tiden opsøgte kontraspillet, bragte sig i stedet foran med tre mål.

Bagud 16-20 stressede TTH en smule både i offensiven og defensiven, og danskerne tillod i den fase Braga-holdet for nemme scoringer.

Magnus Bramming reducerede til 19-22, men hurtigt blev det 19-23, inden TTH efter et kvarter med tre scoringer i træk halede ind og var bagud med ét.

Herefter fulgte en fase, hvor TTH var bagud med et par mål, men fem minutter før tid fik danskerne udlignet til 26-26 ved Lars Mousing.

Igen stressede TTH, og til sidst blev danskerne løbet over ende, da specielt Nuno Pereira med tre scoringer førte an.

I de næste gruppekampe skal TTH først en tur til Motor Zaporozhye i Ukraine, og herefter venter franske Nantes på hjemmebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.