Turist skudt i foden på strand

Stor mystik om skudsår ved Rødhus

En 51-årig tysk kvinde blev tirsdag eftermiddag skud i foden, da hun gik en tur langs vandet ud for Rødhus.Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

En 51-årig tysk kvinde blev tirsdag eftermiddag skud i foden, da hun gik en tur langs vandet ud for Rødhus.Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

RØDHUS:En 51-årig tysk kvinde blev skudt i foden, da hun sammen med sin mand og et vennepar gik langs vandet ved Rødhus tirsdag eftermiddag.

- De tyske turister hørte pludseligt et smæld, og så kunne hun mærke, at hun fik ondt i foden. Hun er formentlig blev ramt af et skud. Det ser ud som, at der er gået et lille projektil gennem gummistøvlen, for der er to huller i støvlen, fortæller vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.

Kvinden slap med et kødsår. Politiet har en teori om, at skuddet er kommet fra et højt beliggende terræn, da skuddet har ramt gummistøvlen for oven og røget ud gennem den ene side i støvlen.

Efterlyser vidner

Episoden skete omkring kl. 15.30 langs Vesterhavet ud for Strandfogdensvej ved Rødhus.

Politiet har tjekket, om der har været aktivitet i det nærliggende skydeterræn i området, men det har ikke været tilfældet.
Nordjyllands Politi hører meget gerne fra vidner på telefon 114.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.