Øster Hurup

Turistby lever ikke kun om sommeren

Ny kampagne skal være med til at vise, at det gode liv leves i Øster Hurup året rundt

Øster Hurup har alle forudsætninger for at danne ramme om det gode liv, lyder hovedbudskabet i en ny kampagne, som en lokal initiativgruppe har søsat i samarbejde med marketingfirmaet Thomsen Medie og Event. Privatfoto

Øster Hurup har alle forudsætninger for at danne ramme om det gode liv, lyder hovedbudskabet i en ny kampagne, som en lokal initiativgruppe har søsat i samarbejde med marketingfirmaet Thomsen Medie og Event. Privatfoto

ØSTER HURUP: Beboerne i Øster Hurup har selv vidst det længe - men nu er tiden kommet til også at gøre andre opmærksomme på dét: Turistbyen på østkysten lever ikke kun om sommeren. Nej, det gode liv leves i Øster Hurup hele året rundt.

I bestræbelserne på at få udbredt det glade budskab har en række lokale foreninger og organisationer allieret sig med marketingfirmaet Thomsen Medie og Event.

Samarbejdet med eventfirmaet strækker sig over et år og formålet er - i film- tekst- og billedform - at vise, hvor godt livet leves i Øster Hurup både sommer og vinter.

- Vi vil i løbet af året præsentere en stribe videoer, der dokumenterer mange af de gode stunder vi har i Øster Hurup, og ligeledes vil vi på vores hjemmeside og Facebook-side kontinuerligt give folk opdateringer omkring det gode liv i Øster Hurup.

- Det kan være alt fra promovering af aktiviteter og koncerter til reportager fra arrangementer og interviews med tilflyttere, der har opdaget det gode liv i Øster Hurup.

- Alt sammen med det formål at dokumentere, at et godt liv på vore kanter langtfra behøver at koste en herregård, og at Øster Hurup for mange kan være det rette valg. Uanset om man overvejer at købe hus eller sommerhus.

- Øster Hurup har efter vores opfattelse alt, hvad sjæl og legeme begærer, og det kunne vi godt tænke os at gøre alle uden for kommunegrænsen opmærksomme på, lyder det fra den lokale initiativgruppe bag kampagnen ”Øster Hurup – Det gode liv”.

Bag kampagnen står et samlet lokalt foreningsliv bestående af Olympia Øster Hurup, Øster Hurup Handelsstandsforening, Østkystens turistforening, Event Øster Hurup, Øster Hurup Havn, Borgerforeningen, Multihuset Øster Hurup, Øster Hurup Kirke, Havfruerne Øster Hurup, Fruerlund parken og Lille Vildmosecentret

Lokal tovholder i forbindelse med kampagnen er byrådsmedlem og havneformand m.m., Jan Andersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst