Turistchef har sagt farvel

Tversted Borger- og Turistforening har mistet sin turistchef og har opsagt samarbejdet med Toppen af Danmark

Hanne Haandbæk er stoppet som turistchef i Tversted. Arkivfoto: Bente Poder

Hanne Haandbæk er stoppet som turistchef i Tversted. Arkivfoto: Bente Poder

TVERSTED:Tversted Borger- og Turistforening kører i en periode det lokale turistbureau uden en ansat turistchef, idet Hanne Haandbæk har fået andet job.

- Det er vi kede af, men Hanne fik et godt tilbud i en anden branche, som hun ikke kunne sige nej til. Hun er allerede stoppet, men der er ingen dramatik i det. Vi har fået et nyt bookingsystem på bureauet, og det virker fantastisk godt. Vi var allerede ved at overveje, om der er en halv medarbejder for meget efter vi har fået systemet, oplyser foreningens formand Finn Jørgensen.

Hanne Haandbæk blev ansat som turistchef i Tversted i 2009, og i løbet af de sidste godt seks år har hun også haft mange opgaver i Toppen af Danmark regi.

- Hanne har været et brand for Tversted, og været ude til mange møder. Der er ingen panik med at få ansat en ny turistchef. Vi klapper lige hesten nogle gange, og ser hvad der sker omkring os, siger Finn Jørgensen.

Får for lidt for pengene

Men bestyrelsen for Tversted Borger- og Turistforening har meldt sig ud af samarbejdet Toppen af Danmark med virkning fra 1. januar.

- Vi får for lidt ud af samarbejdet i forhold til det vi betaler. Vi er den turistforening i Hjørring Kommune, der får mindst tilskud til at udøve turistservice. Vi er ikke utilfredse med samarbejdet som sådan, men vi trækker os fra sommerhusdelen. Det vil vi selv klare, forklarer formanden.

Baggrunden er også at der måske kommer en ny ordning med det tilskud, som kommunen giver til turistforeningerne for at udføre lokale turistservice. Et indledende møde er netop blev holdt i Turistforening Vest.

- Tilskuddet vil nok smuldre. Vi har fået et tilskud på 244.000 kr. fra kommunen, mens deltagelse i Toppen af Danmark koster os det dobbelte. Vi kan ikke blive ved med at tære på formuen, siger Flemming Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden