Turistchefen er fundet

Vesthimmerlands kommune satte mandag navn på sin nye turistchef

Anna Oosterhoof er ny turistchef i Vesthimmerland.

Anna Oosterhoof er ny turistchef i Vesthimmerland.

VESTHIMMERLAND:Vesthimmerlands Kommune har i dag ansat Anna Oosterhoof som ny turistchef under Kultur, Plan og Fritid.

Anna Oosterhof kommer fra en stilling som servicechef hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, hvor hun blandt andet var ansvarlig for Sol og Strands 19 lokale salgs- og servicebureauer.
Anna Oosterhof er 38 år gammel og er oprindeligt uddannet serviceøkonom, men har som supplement til sin praktiske erfaring valgt også at tage en HD uddannelse inden for Organisation og Ledelse. Anna har siden 1998 arbejdet med oplevelsesøkonomi og turisme – først som receptionist og salgsassistent ved DAYZ Rønbjerg og sidenhen hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, hvor hun også har arbejdet med udvikling og strategi.
Anna Oosterhof får til opgave at sikre, at VisitVesthimmerland opleves som en kompetent og professionel samarbejdspartner inden for turismeudvikling, markedsføring og service. Anna Oosterhof skal som ny turistchef udbygge og intensivere kommunens netværk i tæt dialog med turisterhvervene i Vesthimmerlands Kommune.

- Jeg er meget glad for, at jeg får mulighed for at blive en del af den spændende udvikling, der er tiltænkt turistområdet. Jeg ser frem til at lære turisterhvervene i hele kommunen at kende for sammen at finde ud af, hvordan vi kan skabe fremdrift.”, udtaler Anna Oosterhof, der starter 1. november.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.