Turistdirektør med i nyt partnerskab

René Zeeberg med i Partnerskab for Vestkystturisme

Bestyrelsen i Partnerskab for Vestkystturisme; Fra Venstre Jan Brusgaard Feriepartner Thy, Turistchef Rene Zeeberg Turisthus Nord, Borgmester Erik Buhl Varde Kommune, Borgmester Mogens Gade Jammerbugt Kommune, Borgmester Iver Enevoldsen Ringkøbing-Skjern Kommune, Museumsdirektør Ingeborg Svennevig Hjerl Hede og Direktør Peter Petersen Hjerting Badehotel. Regionsformand i Region Syddanmark Stephanie Lose og formand for Dansk Kyst- og Naturturisme Henrik Höhrmann er ikke med på billedet.
Frederikshavn 2. september 2015 15:55

FREDERIKSHAVN: Turistdirektør René Zeeberg, Turisthus Nord, er med i et nyt netværk for kystturisme, som blev stiftet 1. september.

Partnerskab for Vestkystturisme består af repræsentanter fra turisterhvervet og repræsentanter for kommunerne, regionerne og Dansk Kyst og Naturturisme, og partnerskabet blev stiftet på Nørre Vosborg Herregård.

Med Vardes borgmester, Erik Buhl i spidsen, som den første formand for Partnerskab for Vestkystturisme, blev der i alt valgt ni medlemmer til bestyrelsen. Bestyrelsesposterne er fordelt med 3 poster til turistvirksomheder, 1 post til erhvervsfremmesystemet, 2 poster til Dansk Kyst- og Naturturisme og endelig 3 poster til kommunerne.

Bestyrelsesmedlemmerne blev som følger:

Turistvirksomheder: Jan Brusgaard indehaver af Feriepartner Thy, Museumsdirektør på Hjerl Hede Ingeborg Svennevig og direktør og ejer af Hjerting Badehotel Peter Petersen.

Erhvervsfremmesystemet: Turistchef Rene Zeeberg, Turisthus Nord.

Dansk Kyst- og Naturturisme: Formand for Dansk Kyst- og Naturturisme Henrik Höhrmann og formand for Region Syddanmark Stephanie Lose.

Kommuner: Borgmester Erik Buhl Varde Kommune (formand), borgmester Iver Enevoldsen Ringkøbing-Skjern Kommune og borgmester Mogens Gade Jammerbugt Kommune.

De tre borgmestre har været ankermænd for den samlede proces indtil dagens stiftelse, og fortsætter nu i bestyrelsen i den første periode.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...