Turistforening hædrer 80-årig ildsjæl

Frank Nielsen, Fjerritslev er hædret for at have gjort en særlig indsats for lokalområdet

Det var en både glad og overrasket Frank Nielsen, der fik overrakt Turismens Pris 2015 af formanden for Han Herred Turistforening, Ulla Flintholm. Foto: Mattias Bodilsen <i>Mattias Bodilsen</i>

Det var en både glad og overrasket Frank Nielsen, der fik overrakt Turismens Pris 2015 af formanden for Han Herred Turistforening, Ulla Flintholm. Foto: Mattias Bodilsen Mattias Bodilsen

FJERRITSLEV:Igen i år har Han Herred Turistforening uddelt Turismens Pris, og valget faldt denne gang på tidligere skoleinspektør Frank Nielsen, Fjerritslev.

Overrækkelsen fandt sted ved seneste sangaften i Tinghuset, hvor Frank Nielsen traditionen tro var forsanger, og det var en intetanende 80-årig, der tog imod hæderen med både glæde og synlig overraskelse.

Hædersbevisningen blev overrakt af formand Ulla Flintholm, der var mødt op som tilsyneladende almindelig deltager i sangarrangementet, men allerede ved mødets begyndelse bad hun Frank Nielsen om måtte få ordet:

- Turismens Pris gives til en person, der i årets løb har gjort en særlig indsats for turisterne i lokalområdet, og det må man sige, at Frank Nielsen i særdeleshed har gjort.

I sin uddybende motivation sagde Ulla Flintholm:

- Selv om Frank Nielsen netop er fyldt 80 år, er han stadig en brændende ildsjæl, der altid er i fuldt vigør med et utal af gøremål, som kommer medmennesker og lokalsamfund til gode. Samtidig har han et stort kulturelt og historisk udsyn, og han elsker at rejse.

Begejstringen for at synge er et helt særligt ”varemærke”, der kan hæftes på Frank Nielsen.

Sang er vigtig

Enhver rejse med ham som leder indbefatter daglig morgensang, og siden oprettelsen af Kulturforeningen Tinghuset i Fjerritslev har han stået for månedlige, velbesøgte sangaftener.

Ligeledes var Frank Nielsen straks med på idéen, da der i sommeren 2013 blev taget initiativ til ”Sange ved havet – fællessang i solnedgangen” ved Havbådehuset i Slettestrand. Med sit smittende humør har han været katalysator for, at denne aktivitet allerede er blevet folkeeje både hos lokalbefolkning og turister.

Ud over den anerkendelse, der ligger i Turismens Pris, modtog Frank Nielsen et indrammet hædersbevis og et Fjerritslev-gavekort på 1.000 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden