Turistpris til en ildsjæl i området

Prisen uddeles uddeles

Den ny turistbrochure er klar. Privatfoto

Den ny turistbrochure er klar. Privatfoto

DRONNINGLUND:Dronninglund Turistforening uddeler tirsdag aften en turistpris. Det sker i forbindelse med, at Dronninglund Turistforening onsdag aften har generalforsamling på Dronninglund Slot. Turistprisen uddeles efter den mere officielle del. Det sker til en person, der har ydet en enestående indsats for turistarbejdet i området.

- Interesserede kan være med til at hylde denne person, lyder det fra Bendt Danielsen og Karen Axen fra turistforeningen.

Der er truffet aftale med marketingchef i Visit Aalborg, Peter Hermansen, om at komme med et oplæg om vigtige aspekter i indsatsen for udvikling af turismen i vores område og i Nordjylland.

- I forlængelse af dette oplæg vil der være god mulighed for at deltage med kommentarer, synspunkter og forslag til disse indsatsområder.

- I Dronninglund Turistforening ser vi frem til et spændende og aktivt år 2013 på turist-området, og vi glæder os til nye udfordringer og gode aktiviteter for såvel medlemmer som andre interesserede og tilrejsende turister.

- Vi håber, at der kommer rigtig mange, siger Karen Axen og Bendt Danielsen.

De understreger, at også ikke-medlemmer kan deltage.

De mener, at det er vigtigt, at så mange som muligt kommer for at deltage i debatten om turistforeningens kommende opgaver.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.