Lindholm

Turnering for femmandshold

Dansk Arbejder Idrætsforbund bag ny fodboldturnering for små hold

LINDHOLM:Dansk Arbejder Idrætsforbund, DAI, tilbyder nu turneringsfodbold for hold på fem spillere på Idrætsanlægget på Åvej i Lindholm. Der bliver kampe fra august til oktober.

Alle foreninger, idrætsklubber, virksomheder, butikker, fagforeninger, boligforeninger og skoler kan melde sig med hold.
- Hidtil har man kun udbudt syvmands-fodbold, hvor der i forvejen kører en større turnering, men mange har efterspurgt kampe med kun fem spillere på holdet. For mange mindre virksomheder, butikker og lignende kan det i dag være svært at finde mindst syv personer til et hold, siger Ole Henriksen, der formand for Dansk Arbejder Idrætsforbunds Region Nord.
Han understreger, at den traditionelle turnering for hold på syv spillere fortsætter uændret.
Der forventes start på den nye turnering i uge 35, og det hele afsluttes med en finale i uge 41 mellem de to puljevindere.
I efteråret er der kun plads til otte hold fordelt på to puljer, men fra foråret udvides mulighederne for deltagelse af endnu flere hold.
Der er information og online tilmelding til femmands-turneringen på www.dai-nordjylland.dk. Interesserede kan også kontakte DAIs kontor på Åvej.
Sidste frist for tilmelding er 10. august.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.