TV 2-darling afslører mirakelbabyens navn

Mod mange odds fødte Cecilie Hother i juli en pige, der nu skal hedde Ellinor Marina Honoré Hother.

Gallapremiere Sommeren 92 rød løber Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Gallapremiere Sommeren 92 rød løber Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Trods den hormonforstyrrede sygdom PCO, der gør det svært at blive gravid, annoncerede en lykkelig Cecilie Hother i februar, at hun mod mange odds var blevet gravid på naturlig vis med kæresten, Thomas Gregers Honoré.

I midten af juli kom mirakelbabyen til verden, og nu afslører TV 2-værten på sin blog, ceciliehother.dk, hvad den lille pige skal hedde.

- Hendes fornavn skal være Ellinor. Det hedder Thomas' mor også til mellemnavn. Derfor synes vi, det ville være sødt (og så kan vi også virkelig godt lide navnet). Til mellemnavn bliver det Marina. Min mor hedder Marina til fornavn, og jeg hedder det til mellemnavn, røber den 37-årige Vild med dans-vinder i blogindlægget.

Hother skriver desuden, at hun og Honoré havde en masse navne i spil, men at de lige skulle lære den lille pige at kende, inden de besluttede sig for, hvad datteren i fremtiden skal præsentere sig med.

- Mellem-efternavnet bliver Honoré - det bliver efter hendes far. Efternavnet bliver Hother efter min familie. Nu har jeg så været nede for at få pas til Ellinor Marina Honoré Hother, så hendes mange rejseeventyr kan begynde, afslører tv-darlingen på bloggen.

Og et eventyr har fødslen af lille Ellinor Marina Honoré Hother været. Cecilie Hother havde nemlig indstillet sig på at skulle have hjælp til at blive gravid, har hun tidligere fortalt Alt for damerne.

- Naturen ville noget andet, end lægerne havde forudset, og jeg er sindssygt glad for, at det er gået så let. Det er sgu et mirakel, sagde hun til magasinet.

Cecilie Hother har de seneste par år dannet par med koncerndirektør-kæresten Thomas Gregers Honoré, som hun mødte, da de cyklede til Paris for Team Rynkeby.

Læs hele indlægget her: http://ceciliehother.dk/2016/09/15/det-skal-hun-hedde/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.