Musik

TV-2 gør klar til turné

Koncertprogram afprøves i Brønderslev

TV-2 præsenterer 23. maj i Brønderslev programmet som sommerturnéen. Privatfoto

TV-2 præsenterer 23. maj i Brønderslev programmet som sommerturnéen. Privatfoto

BRØNDERSLEV:TV-2 gæster sammen med The Aarhus Horns Nordjyllands Idrætshøjskole. Det sker fredag 23. maj.

- Det er et af Danmarks mest populære orkestre, der igen kommer på besøg, fortæller en glad formand for Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole, Marianne Nellemann.

- Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole har igennem de sidste 10 år haft et rigtigt godt samarbejde med TV-2.

- Vi er rigtigt glade for, at TV-2, med Steffen Brandt i spidsen, besøger os hvert andet år og at dette er blevet en fast tradition, siger Marianne Nellemann. Vi føler os meget privilegeret, at vi er det koncertsted i Danmark, der får lov til at præsentere TV-2`s program for deres sommerturné på årets festivaler.

- Det er blevet en fast tradition, at de til denne koncert altid har en overraskelse i form af en solist, som regel en ung kendt kunstner, der skal optræde sammen med bandet på sommerens koncerter. Vi ved aldrig hvem det er, før koncerten går i gang.

- Som et lille kuriosum er vi blevet nødt til at ombygge indgangsdøren til skolens idrætshal fordi TV-2`s sceneudstyr efterhånden har et omfang, der kræver helt specielle adgangsveje.

- Til gengæld har vi så sikret det fremtidige samarbejde med bandet på denne måde.

Det er ikke mange steder, at publikum har mulighed for at opleve et så populært band til en intimkoncert som den vi afvikler på NIH, og stemningen vil igen i år være helt i top.

- Ingen tvivl om, at aftenen vil byde på et genhør med en række af de kendte sange som f.eks.: ”For dig Ku’ jeg gøre alting”, ”Randers Station”, ”Rigtige mænd”, ”Popmusikerens vise” og mange flere.

Efter koncerten sættes der musik på anlægget og der er mulighed for at blive og hygge sig et par timer efter koncerten.

- Koncerten er afslutningen på en forrygende sæson for Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole. Program for den kommende sæson, forventes færdig i august, fortæller Marianne Nellemann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst