Tv-vært om søns operation: Har været hårdt

Sarah Grünewalds lille søn er kommet godt igennem sin operation, men det har været et hård forløb.

De seneste dage har været hårde for den populære "Vild med dans"-værtinde Sarah Grünewald, efter at hendes lille søn Luis blev opereret for sin læbespalte

Sarah Grünewald kunne allerede fredag fortælle, at alt var gået, som det skulle under operationen, men det har alligevel været et svært forløb for Tomgang-skuespillerinden.

Det afslører hun til et billede på det sociale medie Instagram.

- Luis har været sej. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det her ikke havde været en hård omgang! Høj feber, har ikke villet spise på den nye sutteflaske. Har ondt i halsen og mistet lidt af stemmen efter tuben og gråd, skriver tv-værten.

- Han har manchetter på armene, som sørger for, at han ikke piller i hans nye smukke ansigt! For fanden han er smuk, fortsætter hun.

Den 32-årige skuespillerinde lægger heller ikke skjul på, at hun selv har grædt en del i forbindelse med operationen af den kun fire måneder gamle dreng.

- Følte i går, at jeg var startet fra nul igen. Skulle lære at holde ham, så han ikke kan ramme mig med munden og hans lille næse. Skulle give ham mad med de særlige flasker og skrive op, hvor meget han kunne spise.

- Jeg var nervøs på grund af hans skrøbelighed og de her omgivelser. Bange for ikke at slå til som mor, eller komme til at gøre ham ondt!, skriver hun til billedet.

Den lille purk kom til verden på Rigshospitalet i foråret, og allerede i juni kunne tv-værten fortælle, at han skulle opereres for sin læbespalte.

Det er den operation, der nu er overstået, og på trods af et par hårde dage påpeger Sarah Grünewald i sit opslag, at det bliver bedre døgn for døgn.

Sarah Grünewald er gift med DJ'en og tekstforfatteren Rasmus Backhaus. Luis, der er parrets første barn, skal i alt gennemgå tre operationer.

Se Sarah Grünewalds opslag her:

https://www.instagram.com/p/BIx-Q70AsFM/?taken-by=sarahgrunewaldcph

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.