TV-vært skriver om Aalborg Zoo

Prins Joachim har skrevet forordet til Flemming Retbølls bog om Aalborgs zoologiske have

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Når Prins Joachim og Prinsesse Marie i dag skal medvirke ved fejringen af Aalborg Zoos 80 års fødselsdag, så er der én person, der har lidt ekstra sommerfugle i maven.

Flemming Retbøll - der nok er mest kendt som tv-vært - har nemlig skrevet en bog om Aalborg Zoo. Og faktisk har selveste Prins Joachim skrevet forordet til bogen, der fra i dag er tilgængelig for offentligheden.

- Jeg synes, at det er fantastisk, at han (Prins Joachim, red.) kommer til jubilæet. Og jeg har fået den ære at overrække ham et signeret eksemplar fra Zoofari-scenen, fortæller Flemming Retbøll begejstret.

Bogen om Aalborg Zoos historie er den fjerde fra Flemming Retbølls pen. Den 67-årige journalist har tidligere udgivet bøger om Karolinelund, om musikeren Anker Møller og om Aalborgs baggårdsmiljøer.

- Men jeg synes, at min bog om zoologisk have er langt flottere og langt mere gennemarbejdet end de tidligere, konstaterer forfatteren.

At det i det hele taget lykkedes at få Prins Joachim til at skrive forordet til bogen, er Flemming Retbøll lykkelig for.

- Jeg ville gerne have en prominent person til at skrive forordet, og da Prins Joachim jo er protektor for aalborg Zoo, så skrev jeg et pænt brev til kongehuset for at høre, om han ville.

- Og jeg blev fandeme positivt overrasket over svaret. Hold da kæft, tænkte jeg. Vil han virkelig det, siger Flemming Retbøll med et stort smil, der dårligt kan vente på det store øjeblik, som lørdagen kommer til at bringe.

Bogen kan selvfølglig købes Aalborg Zoos egen butik - og derudover hos en række af byens boghandlere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
LIVE fra Mink-sagen - nu taler politikerne ud
Luk