Tv-vært står i spidsen for MTV Movie Awards

Den amerikanske talkshow-vært Conan O' Brien bliver det gennemgående underholdningsindslag ved årets MTV Movie Awards.

Det er bestemt ikke en uerfaren herre, som den ungdommelige tv-kanal MTV har valgt som vært ved årets udgave af deres tilbagevendende MTV Movie Awards.

I spidsen for uddelingen, der finder sted søndag den 13. april, står nemlig den amerikanske talkshow-veteran og komiker Conan O'Brien.

Det afslører MTV på kanalens hjemmeside.

Og glæden vil ingen ende tage hos den 50-årige O'Brien.

- Efter otte års intense forhandlinger, er jeg beæret over at annoncere, at jeg er vært for MTVs andenmest prestigefyldte prisuddeling, joker værten i kanalens pressemeddelelse. Sandsynligvis med tanke på MTV Music Awards, der dog først foregår til august.

Årets prisuddeling finder sted i Nokia Theatre i Los Angeles. Og det er som sagt ikke første gang, at den rødhårede komiker toner frem på skærmen i rollen som prisvært. I både 2002 og 2006 tog han værtsjakken på for at gøre Emmy-uddelingerne en lille smule sjovere.

Når han ikke uddeler priser, er Conan O'Brien vært på sit eget talkshow "Conan". Programmet, der har kørt siden 2010, er blot det seneste i rækken - komikeren har tidligere været vært på både "Late Night with Conan O'Brien" og "The Tonight Show with Conan O'Brien" i en årrække.

Årets nomineringer bliver offentliggjort torsdag den 6. marts.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.