USA

Tv-vært tvivler på deltagelse fra Trump

Donald Trump har flere gange deltaget i Ellen DeGeneres' talkshow, men ikke efter at han er begyndt at stile efter præsidentembedet. Foto: Scanpix

Donald Trump har flere gange deltaget i Ellen DeGeneres' talkshow, men ikke efter at han er begyndt at stile efter præsidentembedet. Foto: Scanpix

USA:Hun er kendt for på humoristisk vis at grille sine gæster og få dem til at afsløre nye sider af sig selv, og talkshowværten Ellen DeGeneres har da også haft fingrene i både Hillary Clinton og Bernie Sanders, men hun mangler stadig at få Donald Trump i stolen.

Det skriver E! Online, som har spurgt den blonde tv-vært og erklærede Hillary Clinton-støtte, om Donald Trump også er velkommen i studiet.

- Jeg ved ikke, om vi formelt har spurgt ham. Jeg mener, han er velkommen til at komme, hvis han vil være med. Jeg tror ikke, at jeg ser det ske. Jeg ved ikke, om han ville gøre det. Men jeg ville ikke sige nej, hvis han ville medvirke i showet, lyder det fra den 58-årige vært, der før har haft besøg af Donald Trump.

Hele fem gange har den republikanske forretningsmand tidligere besøgt hendes talkshow, men endnu har han ikke lagt vejen forbi som præsidentkandidat. Sidste gang Donald Trump besøgte tv-showet var i 2007.

Bernie Sanders besøgte Ellen DeGeneres i oktober sidste år, mens Hillary Clinton var gæst i showet i slutningen af maj.

Og Ellen DeGeneres forventer også, at Hillary Clinton snart lægger vejen forbi studiet igen, fortæller hun.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.