Brønderslev

TV2 Fri er gratis i næsten et år

Ny TV2-kanal kan ses uden afgift frem til antenneforeningens årsmøde i marts

Troels Kløvedal kan opleves på TV2 Fri. Arkivfoto

Troels Kløvedal kan opleves på TV2 Fri. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:TV2 har åbnet en ny kanal ”TV2 Fri” - en ny kanal om alt det, der optager os i fritiden, - og de danske seere får for første gang en dansk kanal med fokus på hobby, hus og have og alt det andet, der også optager os i fritiden.

Jens Gerneu fra Brønderslev Antennelaug fortæller, at kanalen er en prøvekanal, og at en er gratis til generalforsamling i 2014. TV2 Fri er placeret på kanalplads 22.

- TV2 Fri vil tage os med rundt i landet, møde mennesker med meget på hjerte og gå på opdagelse i det, der virkelig betyder noget i fritiden og friluftslivet, sende Live-tv fra ”Frihuset”, fortæller Jens Gerneu.

Frihuset” ligger i en smukt beliggende landejendom i Hornsherred og er omgivet af bakker, luft og natur, og overalt på grunden kan man kigge ud over det glitrende hav. ”Frihuset” sender alle hverdage klokken 11.30-13.30.

Foruden ”Frihuset” er en række nye, danske programmer på vej til TV 2 Fri, f.eks. programserien ”Moderne Mamma”, som går tæt på italiensk madlavning, og hvor syv italienske moderne kvinder, som bor i Danmark, afslører deres familiers bedste opskrifter.

I programserien ”Mit Danmark” vender Troels Kløvedal og Nordkaperen hjem til Danmark efter 35 år på de store oceaner, og Kløvedal deler i programmerne sin store kærlighed til fædrelandet med seerne og fortæller om sit syn på Danmark.

Tre dommere og madentusiaster, Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm, rejser landet rundt i jagten på ”Danmarks bedste livret”, mens vejrværten og kulturgeografen Peter Tanev får sin egen programserie, der tager udgangspunkt i hans passion for lystfiskeri.

TV2 Fri byder også på programserien ”Vildmanden”, hvor jægeren og naturelskeren David Carsten Pedersen tager seerne med ud i den danske natur og viser Danmark set med jægerens øjne.

Herudover byder TV2 Fri på nogle af de bedste udenlandske programmer om hobby, hus og have – bl.a. fra engelske BBC og Channel 4 og fra TV4 i Sverige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.