Tvedten græmmede sig over nederlag

Aalborg Håndbold skulle aldrig have tabt til Bjerringbro-Silkeborg, mener anføreren

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

SILKEBORG:Aalborg Håndbold led onsdag aften det andet nederlag i træk, da det blev til et nederlag på 24-27 ude mod Bjerringbro-Silkeborg.

Og det var en af de kampe, nordjyderne aldrig skulle have tabt, mener anfører Håvard Tvedten.

- Vi må kigge indad og finde ud af, hvad vi vil, og hvad der skal til for, at det lykkes, for jeg bryder mig bestemt ikke om, at vi taber sådan en kamp. Efter min mening var det en kamp, vi burde have vundet med seks-syv mål, for bedre er BSV ikke, siger Håvard Tvedten.

Den norske fløjspiller stod selv for syv scoringer i kampen, som der var en ret simpel årsag til, at Aalborg Håndbold ikke fik point med hjem fra.

- Vi tabte, fordi vores indstilling bare var alt for dårlig. Et hold som vores må ikke levere på det her niveau, lyder den klare dom fra Tvedten.

Han håber nu i stedet på oprejsning søndag, når Aalborg Håndbold besøger ungarske Pick Szeged i et opgør, som nordjyderne skal have point med hjem fra, hvis man skal videre i Champions League.

- En god måde at revanchere to nederlag på vil jo være at vinde den tredje, så jeg håber på, at vi er i stand til at rejse os, siger Tvedten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.