Tvis-back: Semifinalen er længere væk nu

Tvis Holstebros Peter Balling erkender, at nederlaget i Aarhus var en bet i forhold til semifinaledrømmen.

Team Tvis Holstebro var storfavoritter i udekampen mod pointløse Århus Håndbold i slutspillet i Boxer Herreligaen, men vestjyderne tabte den dramatiske kamp med et enkelt mål.

Flere perioder med angrebsmæssige udfald gjorde, at Tvis Holstebro aldrig fandt en god rytme, og ifølge holdets hårdtskydende højreback Peter Balling, manglede der noget hele vejen rundt.

- Vi manglede 10 procent i både forsvar og angreb gennem stort set hele kampen, og så manglede vi lige de sidste par redninger, siger Balling.

Tvis-holdet havde muligheden for med en sejr at komme på syv point i gruppen, hvilket ville sende dem i front - ét point foran KIF Kolding København og Skjern Håndbold med to kampe tilbage.

Det glippede, og nu synes en semifinaleplads en del længere væk.

- Det ser helt klart sværere ud. Nu skal vi ud og vinde de to sidste svære kampe, men vi tror naturligvis stadig på, at det kan lade sig gøre, siger Peter Balling.

Ligesom resten af holdet svingede han meget i niveau gennem kampen, og mindre end tre minutter før tid, modtog han en udvisning, som gjorde det svært for Tvis Holstebro at hente aarhusianernes føring.

Balling mener dog ikke, at han skulle have været smidt ud.

- Udvisningen fik ret stor betydning, og jeg synes, den var tynd. Så kan dommerne i hvert fald dømme mange udvisninger i kampen, mener backen.

Tvis Holstebro tager søndag imod Gorenje Velenje i EHF Cuppens kvartfinale, inden det gælder de to sidste slutspilskampe mod KIF Kolding København og Skjern.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.