Twilight-forfatter kan godt finde på mere

Historien om Bella, Edward og Jacob er måske ikke slut endnu. Forfatteren har flere idéer i tankerne.

Twilight-forfatter kan godt finde på mere

Der er blevet vrælet godt og grundigt i biograferne hen over weekenden, efter at den sidste film i Twilight-serien fik premiere i torsdags.

Fans over hele verden har svært ved at fatte, at det nu er slut med sagaen om pigen Bella, der forelsker sig i vampyren Edward og som får en bedste ven i varulven Jacob.

Men selvom den sidste bog nu er filmatiseret, kan der være mere på vej. Forfatteren bag bøgerne, Stephenie Meyer, har i hvert fald ikke helt sluppet sine hovedpersoner.

- Jeg har planlagt, hvordan historien kunne se ud i et par bøger mere, fortæller hun ved en pressekonference ifølge Toronto Sun.

- Så jeg ved præcis, hvad der ville ske. Men jeg ved ikke, måske skriver jeg det en dag ned for min egen skyld, Vi får se. Det har været sjovt, men det er hårdt lige nu, siger Stephenie Meyer.

Idéen til bøgerne fik hun, da hun drømte en drøm om en pige, der mødte en vampyr og blev forelsket. Siden begyndte hun at skrive bogen om det umage par, men at det ville blive så stor en succes verden over, havde hun ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig.

Ikke kun bøgerne blev et hit, men også de fem film, der er blevet lavet om Bella og Edward, har fået fans over hele verden. Og derfor har Stephenie Meyer virkelig svært ved at garantere, at hun er helt færdig med at skrive om Twilight-universet.

- Man skal aldrig sige aldrig, Jeg kommer ikke til at gøre det i dag. Men jeg ved ikke, hvordan jeg vil have det med det om fem år, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.