Twilight-stjerner melder afbud til messe

Hverken Robert Pattinson eller Kristen Stewart tropper op til de kommende Twilight-messer i USA.

Twilight-stjerner melder afbud til messe

Nedtur for fans af Twilight.

Hovedrolleindehaverne i den populære filmserie, kæresteparret Robert Pattinson og Kristen Stewart, dropper ifølge Zap2it.com de sidste fire Twilight-messer i USA.

Nogen overraskelse er det bestemt ikke, efter at det er kommet frem, at 22-årige Kristen Stewart har været sin fire år ældre kæreste utro med instruktøren af filmen "Snow White and the Huntsman", hvor Stewart spiller hovedrollen som Snehvide.

Kristen Stewart har ikke vist sig offentligt, siden hun i sidste måned ifølge People.com udtalte følgende i en pressemeddelelse:

- Jeg er frygteligt ked af den smerte, jeg har forvoldt, og den forlegenhed, jeg har været skyld i over for dem, der er tæt på mig, og alle der er blevet berørt.

- Denne momentane indiskretion har truet det vigtigste i mit liv, den person jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, og jeg er meget ked af det.

Også "Snow White and the Huntsman"-instruktør Rupert Sanders, der er gift og har to børn med sin kone, har beklaget affæren.

- Jeg er fuldstændig fortvivlet over den smerte, jeg har forvoldt min familie. Min smukke kone og himmelske børn er alt, jeg har i denne verden.

- Jeg elsker dem af hele mit hjerte. Jeg beder til, at vi kan komme igennem dette sammen, har den 41-årige instruktør skrevet til people.com.

Robert Pattinson, som også i Twilight-filmene danner par med Kristen Stewart, har endnu ikke kommenteret sagen selv.

For at gøre det hele værre for de mange Twilight-fans, der er ventet til at dukke op til messerne, har en tredje populær skikkelse fra filmene, Taylor Lautner, også meldt afbud.

Alligevel lover arrangørerne af messerne, at mange andre skuespillere fra filmene vil møde op til messerne, som finder sted i august, september, oktober og november.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.