Twillight-stjerne er en drama queen

Når skuespilleren Robert Pattinson er frustreret, ringer han hjem til sine forældre og siger, at han vil dø.

Twillight-stjerne er en drama queen

Skuespilleren Robert Pattinson ved, at hans forældre forstår, det pres han føler som populær filmstjerne. Så når han ringer hjem og siger, han vil dø, ved hans forældre godt, at han bare er en drama queen.

Det skriver hjemmesiden NowDaily.

Det er især, når Twillight-stjernen er på dagslange filmoptagelser, at han bliver frustreret og har brug for at ringe hjem.

- De (familien red.) tror, jeg er tosset. Men de er også de eneste mennesker, jeg kan tillade mig, at sige "jeg vil dø" til, fortæller Pattinson.

Man kan derfor godt forstå, hvis den 25-årige stjernes familie har svært ved at tro på, at livet som skuespiller er fantastisk.

- De tror, jeg hader mit job helt vildt meget. Men det er bare kedsomheden, der rammer mig, forklarer Pattinson.

Stjernen er da heller ikke i tvivl om, at han elsker den del af sit arbejde, hvor han får lov til at spille skuespil. Han hader bare ventetiden og den konstante bevågenhed.

- Jeg gør alt for at gemme mig, fordi hvis nogen finder ud af, hvor jeg er, så står der mennesker uden for min dør 24 timer i døgnet, fortæller Pattinson til The Sunday Times Culture, og fortsætter:

- Det driver dig til vanvid, fordi du ikke kan slippe væk. Du får ikke lyst til at gå ud, og så møder du aldrig nogen, og det er sindssygt kedeligt.

/ritzau/