Twillight-stjerne stinker til auditions

Twillight-idolet Robert Pattinson indrømmer nu, at han er forfærdelig til at gå til auditions.

Twillight-stjerne stinker til auditions

Skuespilleren Robert Pattinson, der er mest kendt som Twilligt-vampyren Edward Cullen, har det forfærdeligt med at gå til auditions og indrømmer nu, at han kun har været til to prøver siden Twillight-sagaen.

Det skriver hjemmesiden Now Daily.

Det er svært at forestille sig, at den voldsomt populære Pattinson ikke er god til at fremvise sine skuespilevner, men han insisterer selv på, at han er forfærdelig.

- Jeg har altid været skide dårlig til auditions. Siden Twillight har jeg kun været til to, fortæller den 26-årige skuespiller.

Pattinson har dog ikke kun imponeret pigerne med sit skuespiltalent, men også den canadiske forfatter og producer David Cronenberg er blevet fanget af den unge stjernes optrædende.

Cronenberg udvalgte derfor Pattinson til rollen som milliardæren Eric Parker i sin nye film "Cosmopolis", der er et drama med base i Manhattan.

- Jeg var så glad, da jeg fik den her rolle, fortæller skuespilleren til Guardian Guide og fortsætter:

- Det var kun på grund af Cosmopolis, at jeg tænkte; "Du kan udføre det her arbejde som en skuespiller og ikke kun som fyren fra Twillight, fordi du også har noget værdi i udlandet nu", konstaterer Pattinson.

Filmen Cosmopolis havde premiere d. 15. juni i USA og er ikke planlagt til dansk filmpremiere.

/ritzau/