Two and Half Men-stjerne vil pensioneres

Skuespilleren Charlie Sheen planlægger at gå på pension, når hans nye show "Anger Management" stopper.

19. juni 2012 14:59 - Opdateret 19. juni 2012 15:00

Two and Half Men-stjerne vil pensioneres

Han er blevet kendt for sine roller i serierne Spin City og Two and Half Men, men nu er skuespilleren Charlie Sheen ved at have fået nok af sit kendis-erhverv. Han planlægger at gå på pension.

Den 46-årige skuespiller ser sit nye show "Anger Management" som sin svanesang og vil derfor ikke lede efter flere skuespiljob, når serien stopper, skriver hjemmesiden Female First. Han ser frem til at bruge mere tid på sine fem børn.

- Når jeg er færdig med det her erhverv, vil livet kun handle om fodbold og forlystelsesparker. Når Anger Management slutter, er jeg færdig. Det er min svanesang, fortæller Sheen.

- Jeg har gjort det her i 30 år. Og der er meget mere derude end rollespil. Jeg er taknemmelig, og jeg har et drømmeliv på grund af TV.

- Men på et tidspunkt bliver du træt af at have en andens tøj på, sige en andens ord og arbejde i en andens funktion, lyder det fra Sheen.

Skuespilleren, der blev fyret fra sin rolle i Two and Half Men, fordi han festede for vildt og opførte sig mærkeligt i offentligheden, fortæller samtidigt, at han ikke tror på at blive ældre, og at han aldrig vil lægge sit indre barn på hylden.

- Inde i mig selv, uanset hvilken person jeg nu måtte være, er jeg stadig en syv år gammel dreng bagest i klasselokalet, der er bange for at række hånden op. Jeg vil ikke have, at branchen udrydder det barn, konstaterer Sheen.

/ritzau/

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...