Tysk cykelturist mistænkes for knivdrab

En 21-årig mand fra Sønderborg er blevet dræbt af knivstik efter slagsmål i Christiansfeld. 40-årig anholdt.

Tysk cykelturist mistænkes for knivdrab

En 21-årig mand fra Sønderborg døde natten til lørdag, efter at han blev stukket flere steder på kroppen med en kniv efter et slagsmål i Christiansfeld.

En 40-årig mand, der formentlig er tysk statsborger, er blevet anholdt og sigtet for drab.

Politiet ved endnu ikke så meget om den formodede gerningsmand, men han er kommet cyklende til Christiansfeld og har medbragt bagage som cykelturist.

Politiet fik kort før klokken to lørdag nat en anmeldelse om et slagsmål i Kongensgade i Christiansfeld, og da betjente nåede frem, fandt de den 21-årige liggende livløs på gaden.

Han blev overført til Kolding Sygehus, men hans liv stod ikke til at redde.

Mens politiet ydede førstehjælp til den 21-årige på gaden, kom den mistænkte gående tilbage mod gerningsstedet, oplyser lederen af lokalpolitiet, Verner Pedersen.

- En af betjentene løber efter ham, men da betjenten tager fat i ham, trækker han kniv, og betjenten må bruge peberspray for at få overmande og anholde ham, siger Verner Pedersen.

Motivet til drabet er endnu uklart.

- Vi ved, at de kommer op at skændes på Kongensgade. Der opstår noget tumult, og den 40-årige trækker kniv og stikker flere gange ud efter den 21-årige, som bliver ramt flere steder på kroppen, siger Verner Pedersen.

Manden er sigtet for drab og vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor politiet kræver ham varetægtsfængslet.

Sydøstjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der overværede slagsmålet og knivstikkeriet, og som måske kan bidrage med oplysninger om optakten til drabet, og hvad der udløste det.

/ritzau/

/ritzau/

Breaking
Kæmpe politiaktion i Aalborg Øst
Luk