Tysk landstræner kræver sejr over Norge

Der skal ikke være slinger i VM-valsen, når Tyskland indleder kvalifikationen frem mod VM, siger Joachim Löw.

Ritzau
FBL-EURO-2016-GER Foto: Scanpix/John Macdougall
3. september 2016 17:09

Tyskland skal vise klassen fra første fløjt, når verdensmesteren i fodbold sparker VM-kvalifikationen i gang mod Norge søndag.

- Vi er ikke kommet til Norge for at kigge på den skønne natur og nyde det. Vi vil vinde den første kamp, lyder det fra den tyske landstræner Joachim Löw ved den afsluttende presseseance lørdag.

I testkampen for nylig mod Finland sparede Tyskland navne som Manuel Neuer, Mats Hummels, Toni Kroos, Sami Khedira og Thomas Müller.

Og lørdag meddelte tyskerne, at midtbanespilleren Julian Draxler er helt klar efter sygdom, så Löw har en skadefri trup at vælge ud fra, når han sammensætter sin startopstilling.

Tyskland sikrede først kvalifikationen til EM-slutrunden i Frankrig denne sommer på sidste spilledag efter en kvalifikation, hvor man smed fem point til Irland og tre point til Polen i kølvandet på VM-titlen, der blev sikret i 2014.

- Jeg ønsker ikke, at vi har en blandet VM-kvalifikation. Vi ønsker at forbedre os og være fuldt fokuserede under kampen i morgen (søndag, red.). Jeg forventer en hård kamp, da Norge har stor international erfaring på holdet.

- Norge er stærk defensivt og farlig på kontraangreb, siger Joachim Löw.

Gruppe C består ud over Tyskland og Norge af Tjekkiet, Nordirland, Aserbajdsjan og San Marino.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...