Hertha Berlin suspenderer stjernespiller for håndtryk

Den tyske ligaforening kalder det absolut uacceptabelt, at Salomon Kalou gav håndtryk til holdkammerater.

Salomon Kalou, der her ses træne under coronakrisen, får kritik for video på Facebook, hvor han giver håndtryk til holdkammerater.

Salomon Kalou, der her ses træne under coronakrisen, får kritik for video på Facebook, hvor han giver håndtryk til holdkammerater.

BERLIN: Den ivorianske Hertha Berlin-stjerne, Salomon Kalou, er havnet i en storm mandag, efter at han på Facebook publicerede en video, hvor han ikke efterlever de retningslinjer, som spillerne skal overholde i forbindelse med corona.

I videoen, som han senere fjernede fra Facebook, ser man, hvordan Kalou langt fra overholder reglerne om social afstand, da han med kameraet i hånden går rundt og trykker hånd med flere holdkammerater og andre fra staben i Herthas omklædningsrum.

Mandag aften tog Hertha Berlin konsekvensen og suspenderede foreløbigt Kalou fra træning og kamp. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Da havde den tyske ligaforening, DFL, meldt sig på banen med en fordømmelse af Kalous opførsel.

- Billederne af Salomon Kalou fra omklædningsrummet i Hertha BSC er absolut uacceptable. Der kan ikke være nogen tolerance for dette - også af hensyn til spillere og klubber, der overholder retningslinjerne, fordi de har forstået situationens alvor, lyder det fra DFL på Twitter.

Som i andre store ligaer i Europa gør man i Tyskland en stort arbejde for at kunne igangsætte fodbolden igen på trods af coronapandemien.

Man er gået i gang med at masseteste spillere og andre fra staben i 1. og 2. Bundesliga, og mandag oplyste DFL, at ti test foreløbig har vist sig positive.

De tyske fodboldklubber har indtil videre gennemført 1724 coronatest, og man vil fortsætte med at teste frem mod, at turneringen kan genoptages samt under resten af turneringen.

Det er endnu uvist, hvornår Bundesligaen kan genoptages. Der ventes også på grønt lys til, at man kan afvikle holdtræning i klubberne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.