Tysk stortalent til Mors-Thy Håndbold

Den 19-årige målmand Christopher Rudeck kommer til klubben fra Flensburg-Handewitt

Foto: Flensburg Handewitt

Foto: Flensburg Handewitt

NYKØBING MORS: Indtil tirsdag eftermiddag stod Mors-Thy Håndbold uden hverken første- eller andenkeeper til næste sæson, men nu er et tysk stortalent faldet på plads til den ene af de ledige poster.

Håndboldligaklubben har lavet en et-årig aftale med 19-årige Christopher Rudeck fra SG Flensburg-Handewitt. Han har vundet OL, EM og VM medaljer på ungdomsniveau med Tyskland og anses for at være et meget stort talent.

- Det er et kæmpescoop for os at det er lykkedes at hente Christopher. Vi ser frem til, at vi kan udvikle ham til at tage det næste step i karrieren. Christopher har trods sin unge alder allerede masser af erfaring fra internationale slutrunder med det tyske U-landshold og har spillet en håndfuld kampe for SG Flensburg-Handewitt, siger sportschef Lars Svane Nielsen.

Christopher Rudeck siger selv om skiftet:

- Jeg håber, at jeg vil få masser af spilletid i den danske liga, og at jeg dermed vil udvikle mig yderligere. Jeg ser frem til at spille for det entusiastiske hjemmepublikum, som minder lidt om det man oplever i Flensburg. Mit store mål for fremtiden er at komme til at spille for Flensburg og for det tyske landshold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.