Hobro

Fit tyv stjal kondi midt om natten

Arkivfoto

Arkivfoto

HOBRO:Bortvist og forbudt adgang.

Surt show for et 28-årigt medlem af fitness-centeret LookFit på Hostrupvej. Virkelig surt. Faktisk så gennemgribende surt, at han ikke ville finde sig i det. Bortvisning eller ej.

Hvor skidt den træningsglade mand havde det med afgørelsen, fandt personalet på motionscenteret for alvor ud af torsdag morgen.

Her gennemså man billeder fra det døgnåbne centers overvågningskameraer. Og der - midt om natten i et ellers tomt træningslokale - var den 28-årige ivrigt i gang med at peppe muskler og kondition op med diverse redskaber og maskiner.

En hurtig rekonstruktion viste, at manden må være kommet igennem en ulåst dør og derefter have brugt sin fitte form til at klatre over et vindfang for at komme ind til muskelmaskinerne.

På sin vis smart. Men kun indtil det blev opdaget. Så var det ikke smart mere, bare snyd. Og det har folk det med at blive sure over.

Da personalet samtidig kunne konstatere, at der var forsvundet noget fitnessudstyr og en proteindrik, fik det snart fat på politiet. Man ville gerne høre om det kunne få styr på fitnesscenterets ustyrlige medlem.

Det mener politiet nok at det kan, så nu venter der den 28-årige en ikke helt kammeratlig samtale med en politiassistent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.