Tyverier

Tyve afsløret af skrabelodder

Skrabelodder stammede fra indbrud hos købmand i Hurup - 20-årig forsøgte at stikke af fra politiet

Den 20-årige forsøgte at stikke af ud af et vindue på politigården i Thisted. Arkivfoto

Den 20-årige forsøgte at stikke af ud af et vindue på politigården i Thisted. Arkivfoto

HURUP/HERNING:To formodede indbrudstyve blev mandag eftermiddag anholdt i Thisted, efter at de havde forsøgt at indløse skrabelodder hos Statoil i Thisted.

De to forsøgte at indløse lodderne sammen med en 21-årig kvinde.

- Da ekspedienten ville indløse lodderne, kunne det konstateres, at lodderne stammede fra et indbrud hos Min Købmand i Hurup, oplyser vagtchef Ole Vanghøj, Midt- og Vestjyllands Politi.

Indbruddet hos købmanden i Hurup skete 1. juledag, og her var det netop en stak skrabelodder, der var en del af tyveknægtenes udbytte, så der er nok blevet skrabet en del hos de to anholdte mænd i juledagene.

Forsøgte at stikke af

- Den ene af de to - en 20-årig mand - forsøgte efter sin anholdelse og under den efterfølgende afhøring at stikke af fra politiet i Thisted. Han låste sig inde på et kontor og forsøgte at komme ud af vinduet i stueetagen. Men i forsøget brækkede han håndtaget af vinduet, så vi havde ham i et låst rum, som han ikke kunne slippe ud fra, fortæller vagtchefen.

Så udover sigtelsen for indbrud hos købmanden i Thy får den 20-årige også en sigtelse for at forsøge at stikke af fra politiet på sit cv.

De to - foruden en 20-årig også en 32-årig mand - blev tirsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Herning, og begge blev varetægtsfængslet i fire uger - på grund af bestyrket mistanke om, at de to stod bag indbruddet hos Min Købmand i Hurup 1. juledag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.