Fældet af overvågning: Fire tyve snuppet - en fængslet

Fire mænd i alderen 22 til 28 år nåede ikke langt efter to indbrud i Løkken natten til fredag

Arkivfoto

Arkivfoto

LØKKEN:En 23-årig mand er ved et grundlovsforhør fredag eftermiddag ved Retten i Hjørring blevet fængslet frem til 10. august. Han er sigtet for at have været med til et par indbrud i Løkken natten til fredag.

Først gik alarmen ved 02-tiden i en surfbutik på Sdr. Strandvej, og tre kvarter senere var den gal i kiosken på Løkken By Camping i Søndergade.

- Et alarmselskab kunne på overvågningen tydeligt se en bil køre fra stedet og oplyse os registreringsnummer, farve og bilmærke, fortæller vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

En patrulje på vej til en anden opgave spottede bilen ved Hune klokken halv fire. Bilen blev stoppet, og de fire mænd i bilen anholdt.

I første omgang vurderede politiets jurister om to af mændene skulle i grundlovsforhør på grund af gentagelsestilfælde. De to har nemlig begge tidligere domme for berigelseskriminalitet.

Men juristerne vurderede, at kun den ene - en 23-årig mand - skulle i grundlovsforhør.

- Det skyldes, at han blev prøveløsladt for lignende kriminalitet, så sent som i september sidste år, fortæller anklager Torben Kauffmann, Nordjyllands Politi.

De fire mænd er henholdsvis 28, 28, 23 og 22 år. Tre af dem har adresse på Fyn, mens den fjerdes adresse er ukendt. Og den 23-årige blev altså fængslet.

Han nægtede sig skyldig i indbruddene i Løkken og kærede varetægtsfængslingen på stedet.

Nordjyllands Politi har endnu ikke overblik, over hvor meget der blevet stjålet ved de to indbrud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.